Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stan dzisiejszych reklam na zmienionym ip

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za czasów g1 robienie kredytów na zmiennym ip szło całkiem przyzwoicie z tego co pamietam nawet raz za 1075g1 reklama mi weszła. Teraz widziałem że nexony też jest możliwość robić, nie pamietam już programów do tych rzeczy. WIęc 2 pytania

1. Ujdzie jakoś zrobić z 5k nxów na zminnym ip ?

2. Jakiś ciekawy program darmowy albo zcrakowany do zmiany ip mółby ktoś polecić ( razem z linkiem) ?

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Spis wszystkich reklam.

http://www.mpcforum.pl/topic/773362-spis-aktualnych-reklam/

Programu nie polecam, gdyż za zmianę ip dostaje się bana :D

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Dodatkowo ze zmianą IP i reklamami są problemy , często po zmianie ip nie wyświetlają się reklamy te na zmienionym IP , nawet ani jednej nie zrobiłem a banik na minuty poleciał :)

5 k nx'ów możesz zrobić raczej bez zmieniania IP ..

Zmiana IP - HideMyIP , EasyHideIP :)

Ale również nie polecam :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

serio tak na to patrzą? kiedyś można było nawet na chinśkim robić bez przypału ;/ a z tego co widziałem na polskich są tylko za kase z komy pierdoły

Miyoshi

Opublikowano

Generalnie teraz aby skutecznie zmienić IP trzeba się troszkę wysilić. Programy typu "Hide My IP lub Easy Hide IP" są kompletnie nie przydatne gdyż NX od razu wykrywa zmienione IP (oczywiście o zmianie proxy w Mozilli nawet nie wspominam). Przyznam szczerze, że ogarniam robienie reklam, aktualnie robie na polskim IP (znalazłem dobrego buga) i jakoś leci..

Opublikowano

up to nam zdradź tego buga, jak się znasz to umieszczaj na forum jak możesz działające reklamy :P

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Znalazł jakiegoś"fajnego" buga i się szpani :D podaj go tu nm natychmiast :P

Czasem dobrze zachować coś dla siebie, kiedyś odkryli buga że da się bronie kupić za free na kilka lat i potem jeden za dużo się wygadał i tydzień po większość śmigała z gold famasami na 10 lat. Oczywiście posypały się bany i bug naprawiono.

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...